top of page

Decentrale ventilatie, toepasbaar in elke ruimte

Onze producten zijn speciaal op maat ontwikkeld naar de specifieke noden van de verschillende eindmarkten. Zo zijn we onder andere actief in KMO's, scholen, horeca en kantoorruimtes. Geen enkele ventilatie uitdaging gaan we uit de weg.

 

Weet je al wat je zoekt? Ga dan rechtstreeks naar onze decentrale ventilatietoestellen.

Stijlvol ingericht kantoor van een kleine onderneming

De lokale KMO

Van KMO tot multinational, elke werknemer verdient een optimale luchtkwaliteit op de werkvloer. Vanaf één werknemer wordt de werkgever verplicht de nodige maatregelen te nemen om het CO₂-niveau gewoonlijk onder de 900 ppm te houden (Codex Welzijn) Bovendien heeft een goede ventilatie een bewezen positief effect op het ziekteverzuim bij personeel. In dat opzicht is de investering zo terugverdiend.

Leeg klaslokaal van een middelbare school

Het leslokaal

Kinderen in ontwikkeling hebben alle baat bij een goede luchtkwaliteit. Inzetten op voldoende verse lucht is daarom extra belangrijk. Maar al te vaak worden hiervoor de ramen en deuren wagenwijd open gezet. Beter en duurzamer zou echter zijn om te werken met een geschikt ventilatie systeem. De decentrale school ventilatie units van Noman Technics bieden hiervoor een ideale oplossing. Efficiënt ventileren was nog nooit zo eenvoudig.

Modern interieur van een restaurant

De horecazaak 

Binnen de horeca is er het afgelopen jaar sterk ingezet op het meten en monitoren van de CO₂-waarden. Meten is een goede eerste stap maar het probleem nadien aanpakken is minstens even belangrijk. De ingrijpende verbouwingswerken van een ventilatiesysteem schrikken horeca uitbaters vaak af. Net daarom kiezen veel uitbaters voor een decentraal ventilatie toestel van Noman Technics. Een eenvoudige ingreep die voelbaar effect heeft op het comfort van de medewerkers en klanten.

Kantoorruimte met bureaus van een grote onderneming

De kantoorruimte

Ruimtes waar veel personen aanwezig zijn vergen krachtige ventilatiesystemen voor een grote hoeveelheid verse lucht. Daarenboven is bij kantoren een stille werking van de toestellen van groot belang. De combinatie van deze twee aspecten leidt vaak tot een eindeloze zoektocht. De toestellen van Noman Technics garanderen echter lage geluidsniveaus voor hoge debieten. Beter zal je op de markt niet vinden. Wacht niet langer en zorg voor een gezonde werkomgeving van uw werknemers, bovendien zal de productiviteit er wel bij varen.

KMO
School
Horeca
Kantoor
bottom of page