top of page

Decentrale ventilatie-units

Decentrale ventilatiesystemen zijn inzetbaar in elke individuele ruimte. Afhankelijk van het volume van een gebouw en het aanwezige aantal personen is een bepaalde hoeveel ventilatie noodzakelijk. 

Al onze mechanische ventilatie units zijn uitgerust met een warmtewisselaar. Hierdoor wordt de warmte uit de afgevoerde lucht gerecupereerd en de aangevoerde lucht reeds vooraf opgewarmd. In de toestellen vindt dus warmteterugwinning (WTW) plaats, wat de apparaten uiterst energie-efficiënt maakt.

Bekijk hier de technische informatie van onze decentrale ventilatie toestellen. Is dit Chinees voor u? We helpen u graag verder met alle mogelijk vragen.

DVT MINI

Een compacte ventilatie-unit die werd ontwikkeld voor ruimtes met een beperkt volume. Optioneel wordt het toestel uitgerust met een H13 HEPA filter, hierdoor wordt ook fijnstof uit de aangevoerde lucht gefilterd. Deze unit kan gebruikt worden als luchtreinigers. In dat geval wordt de lucht gerecirculeerd aan de hand van verschillende filters gereinigd.

Pictogram debiet
Pictogram geluidsniveau
Pictogram warmterecuperatie
Pictogram filtertechniek

Tot 200 m³ verse lucht per uur

Vanaf 20 dB

Tot 85% warmterecuperatie

Tot filterklasse H13

DVT PURE 

De DVT PURE voert grote hoeveelheden verse lucht aan, terwijl het geluidsniveau in de hoogste stand opmerkelijk laag blijft. Dat maakt het toestel zeer geschikt voor scholen, bibliotheken, kantoren en vergaderzalen. Het apparaat dient staand op de grond te worden geïnstalleerd.

Pictogram debiet
Pictogram geluidsniveau
Pictogram warmterecuperatie
Pictogram filtertechniek

Tot 1240 m³ verse lucht per uur

Maximaal 35 dB

Tot 96% warmterecuperatie

Tot filterklasse H11

DVT CEILING