top of page

Advies nodig?

Wil je meer info of een vrijblijvende offerte? Onze experten zoeken naar de meest geschikte oplossing voor uw probleem. 

Productomschrijving

De luchtreinigers uit de Proclean reeks maken gebruik van een HEPA filter (H14) om de binnenlucht te zuiveren. Zulke hoog kwalitatieve filters halen alle onzuiverheden uit de lucht, waaronder ook fijnstof. Dankzij de 30 mm dikke isolatielaag van rockwool kan het apparaat aan een laag geluidsniveau toch hoge debieten lucht zuiveren.

Pictogram debiet
Pictogram geluidsniveau
Pictogram filtertechniek

Tot 2000 m³ zuivere lucht per uur

Vanaf 33 dB

H14 HEPA filter (fijnstoffilter)

Proclean zwart.png
Werkingsprincipe
Toepassingsgebied
Technologie

Werkingsprincipe

Vervuilde binnenlucht wordt langs de voorzijde van het toestel aangezogen. Daar passeert het eerst door een voorfilter om de grove stofdeeltjes meteen te capteren. Dit is nodig om ervoor te zorgen dat het de hoogwaardige HEPA filter niet te snel verzadigd geraakt met grote deeltjes. 

Na de voorfilter stroomt de lucht door de HEPA filter, in deze stap blijven alle overblijvende deeltjes achter in de filter. De lucht die door de filter werd gestuwd is volledig gereinigd en vrij van alle onzuiverheden. Langs de bovenzijde en zijkanten wordt de zuivere lucht terug in de ruimte verspreid.

ProClean werking.png

Technologie

De voornaamste reinigingstechnologie die wordt toegepast in de Proclean is een HEPA filter. Dat is een zeer efficiënt type filter waarvan de hoogste klasse 99,995% van alle aanwezige deeltjes uit de lucht haalt.

Optioneel kan een Proclean toestel worden uitgerust met een UV-C licht module om virussen en bacteriën onschadelijk te maken. Deze zendt dan licht uit met een golflengte van 254 nm, zonder hierbij ozon bij vrij te geven.

Toepassingsgebied

Dankzij de hoge capaciteiten is een Proclean luchtzuiveraar inzetbaar is ruimtes met een grote oppervlakte. Hierbij kan gedacht worden aan scholen, horeca zaken, (sport)hallen, evenementzalen, winkels, eetzalen, ontvangstruimten ... Een andere ideale toepassing is voor situaties waarbij er veel onzuiverheden aanwezig zijn in de binnenlucht. In gebouwen naast een drukke steenweg of in het stadscentrum vloeit vaak veel fijnstof naar binnen bij het verluchten van de ruimtes. Een luchtreiniger met een HEPA filter is in die gevallen nodig om zulke minuscule deeltjes af te vangen. 

Kenmerken

Kenmerken

ProClean kenmerken.png
Advies
bottom of page