top of page

Productomschrijving

De Noman Technics Breezer 100 is een fluisterstille UV-C luchtreiniger die tot 105 m³ lucht per uur zuivert en desinfecteert. Daarnaast bevat het toestel ook een stoffilter om stof, allergenen, pollen, schimmels ... uit de lucht te filteren. Door zijn modern design en elegante uitstraling past hij thuis in elke hedendaagse werkomgeving.

Pictogram debiet
Pictogram geluidsniveau
Pictogram filtertechniek

Tot 105 m³ zuivere lucht per uur

Maximaal 35 dB

UV-C licht en stoffilter

Zwarte Breezer
Werkingsprincipe
Toepassingsgebied
Technologie

Werkingsprincipe

Vervuilde binnenlucht wordt aangezogen aan de bovenzijde van het toestel, waar het meteen door een stoffilter wordt gestuurd. Bij deze eerste reiniging worden stofdeeltjes uit de lucht gefilterd.

Vervolgens stroomt de lucht door de volledige buis waar het continue wordt bestraald met UV-C licht. Hierbij worden mogelijk aanwezige ziekteverwekkers onschadelijk gemaakt.

Tot slot wordt de gereinigde lucht verder door de ventilator aangezogen om zo weer in de ruimte te worden verspreid langs de onderzijde.

Werkingsprincipe van de Breezer

Technologie

De lucht wordt gezuiverd door een combinatie van een filter en UV-C licht. De filter (klasse M5) haalt deeltjes als stof en pollen uit de lucht, terwijl het UV-C licht de pathogenen onschadelijk maakt. Het gaat hierbij om licht dat onzichtbaar is voor het menselijk oog met een golflengte van 254 nm. De lamp in de Breezer zorgt niet voor extra luchtweerstand waardoor de ventilator minder hard moet werken, dit is meteen de reden waarom de toestellen zo geruisloos de lucht zuiveren in vergelijking met luchtreinigers van vergelijkbare grootte.

 

In het toestel zit een veiligheid ingebouwd waardoor de UV-C lamp automatisch wordt uitgeschakeld wanneer de filter wordt verwijderd. Bovendien is de binnenzijde van de Breezer en alle individuele componenten behandeld met een anti bacteriële spray wat ervoor zorgt dat ziekteverwekkers zich niet kan opstapelen en binnenin het toestel.

Toepassingsgebied

De Breezer is inzetbaar in kleine tot middelgrote ruimtes waar een beperkt aantal personen aanwezig zijn. De toestellen zijn vanwege hun geruisloze werking uiterst geschikt voor wacht- en vergaderzalen, kantoren of ontvangstruimten. Door het tijdloze design gaan ze naadloos op in elk interieur.

Kenmerken

Kenmerken

Tabel met kenmerken van de Breezer

Advies nodig?

Wil je meer info of een vrijblijvende offerte? Onze experten zoeken naar de meest geschikte oplossing voor uw probleem. 

Advies
bottom of page