top of page
Moderne werkomving met zuiver interieur

Uw partner voor zuivere lucht

Ruim productgamma

Plug & play oplossing

Efficiënte filtratie

Garantie op zuivere lucht

Stille werking

Eigen ontwerp en productie

Erkend door overheid

Schone lucht, cruciaal voor uw gezondheid 

De lucht die we inademen bevat vaak veel onzuiverheden gaande van fijn stof, pollen tot virussen en bacteriën. Dit brengt gezondheidsrisico’s met zich mee, denk maar aan de recente corona pandemie of de fijn stof problematiek in steden. Nochtans kan door middel van luchtreiniging de lucht op een efficiënte en doeltreffende manier gezuiverd worden. Praktijkvoorbeelden in scholen en ziekenhuizen bewijzen de positieve effecten op de binnenlucht kwaliteit met als gevolg een verbetering in concentratievermogen en de productiviteit en een daling in ziekteverzuim.

 

Noman Technics kan dankzij zijn jarenlange ervaring in de wereld van luchtzuivering voor elk probleem een gepaste oplossing aanbieden. Onze zelf ontwerpen luchtreiniger Breezer wordt volledig in België geproduceerd wat het mogelijk maakt snel te kunnen inspelen op ontwikkelingen in de markt. Onze experten denken gedurende het hele proces mee en geven vakkundig advies. Vanaf de conceptualisatie tot de installatie en het onderhoud, bij Noman Technics vindt u een one-stop-partner voor de luchtreiniging in elke publiek toegankelijke ruimte.

Zij gingen u voor

"Om een zo optimaal mogelijke luchtkwaliteit te garanderen voor onze klanten gebruiken we een luchtreiniger van Noman Technics.

 

Deze toestellen zijn zeer gemakkelijk in gebruik, efficiënt en wetenschappelijk bewezen"

Sterrenrestaurant, Antwerpen

"Om te zorgen voor gezonde binnenlucht voor onze werknemers zijn we op zoek gegaan naar luchtreinigingstoestellen. Zo kwamen we bij de HEPA luchtzuiveraars van Noman Technics terecht.

 

Doordat er een hele productlijn is konden we een toestel kiezen dat perfect was voor onze ruimte."

KMO, Antwerpen

"De Breezer luchtreiniger is ideaal voor mijn bureel en ontvangstruimte omdat hij helemaal opgaat in het interieur waardoor klanten hem niet eens opmerken. Het toestel is ook heel stil, dit was voor ons een must."

Notariaat, Oost-Vlaanderen

Contacteer ons vrijblijvend en we denken samen na over de ideale totaaloplossing voor uw project.

Banner mail handtekening WorkSafe 2023.jpg
bottom of page