top of page

Luchtzuivering, toepasbaar in elke ruimte

Onze luchtzuiveraars zijn flexibel inzetbaar in alle situaties. Voor elk type ruimte, groot of klein, biedt Noman Technics een geschikt toestel. Bekijk hier al eens in welke gevallen luchtzuiveraars geen overbodige luxe zijn.

Weet je al wat je zoekt? Ga dan rechtstreeks naar ons ruim assortiment luchtreinigers.

Auto's in het verkeer

Gebouwen in een vervuilde omgeving

Op vlak van luchtkwaliteit scoren onze Vlaamse steden bij de slechtste in Europa. En toch vloeit deze sterk verontreinigde lucht vaak zonder zuivering binnen in onze gebouwen. Zeker in ruimtes naast drukke wegen, in de buurt van industrie of in stadskernen kan dit zorgen voor te hoge concentraties (fijn)stof. Dit brengt op zijn beurt grote gezondheidsrisico’s met zich mee. Via gepaste en kwalitatieve luchtreiniging kan dit probleem eenvoudig aangepakt worden.

Winkels            Openbare ruimtes            Horeca            

Leeg klaslokaal van een middelbare school

Kwetbare doelgroepen

Kwetsbare personen zijn extra vatbaar voor een gebrekkige luchtkwaliteit. Jongeren in ontwikkeling, personen met een beperking, patiënten in uw praktijk, ouderen enzovoort moeten daarom extra beschermd worden tegen allerhande onzuiverheden in de lucht. De meest efficiënte manier om dit te bereiken is het zuiveren van de binnenlucht. Hierdoor wordt het besmettingsrisico van via lucht overdraagbare ziektes aanzienlijk beperkt.

Scholen            Ouderenzorg            Praktijkruimtes            Topsporters

Co-werkruimte

Op de werkvloer

Werknemers brengen een groot deel van hun werkdag door in een binnenruimte. Om hun concentratievermogen en productiviteit een boost te geven is een goede binnenlucht kwaliteit van groot belang. Bovendien kan door middel van luchtzuivering de overdracht van verschillende ziektes aanzienlijk beperkt worden met als gevolg een lager ziekteverzuim. Een investering in een gezonde werkomgeving betaald zichzelf dus volledig terug.

Kantoren            KMO's            Werkplaatsen          

Kantoorruimte met bureaus van een grote onderneming

Als ventileren niet evident is

Het is niet altijd eenvoudig om voldoende aanvoer van verse lucht te voorzien, zeker in reeds bestaande gebouwen stelt dit probleem zich vaak. De hogere investeringskost of verbouwing maken dat die soms niet realistisch is. Dan is luchtreiniging een ideale oplossing om toch een goede binnenlucht kwaliteit te bekomen. Mobiele plug & play luchtzuiveraars zijn heel efficiënt, flexibel en vereisen geen installatie.

Bestaande gebouwen            Ingesloten ruimtes   

bottom of page