Waar vind je de Njord luchtreinigers?

Het assortiment industriële luchtreinigers van Njord is zo ontwikkeld dat ze in een breed gamma van toepassingen kunnen ingezet worden. In elke grote ruimte waar er nood is aan schone lucht kan een Njord luchtzuiveraar geïnstalleerd worden.

 

Ze worden voornamelijk geplaatst in logistieke centra en productie faciliteiten waar een rechtstreekse impact merkbaar is op de bedrijfsprocessen. Maar ook verschillende sportfaciliteiten en evenementhallen maken reeds gebruik van de toestellen om een gezonde omgeving te bieden aan hun bezoekers. Ontdek hier alle mogelijke toepassingen waarvoor een Njord luchtreinigingssysteem uitermate geschikt is om de lucht de zuiveren.

Njord logistiek.jpg

Logistieke faciliteiten

In magazijnen waar producten worden opgeslagen is een stofvrije omgeving van groot belang. Wij verwijderen stof uit de lucht waardoor er minder moet worden schoongemaakt. De gezondheid van werknemers gaat erop vooruit, waardoor ook hun productiviteit stijgt. Bovendien stellen klanten het op prijs stellen dat hun goederen proper worden afgeleverd.  

Njord productiehal.jpg

Productiehallen

Productiemachines, andere hardware en geautomatiseerde processen werken beter en langer in een propere omgeving. Bovendien genereren sommige processen soms zelf stof, deze verontreiniging wordt dus best meteen afgevangen. Ervaring leert dat Njord toestellen in verschillende sectoren reeds hun meerwaarde hebben aangetoond.