top of page

Waar vind je de Njord luchtreinigers?

Het assortiment industriële luchtreinigers van Njord is zo ontwikkeld dat ze in een breed gamma van toepassingen kunnen ingezet worden. In elke grote ruimte waar er nood is aan schone lucht kan een Njord luchtzuiveraar geïnstalleerd worden. 

 

Ze worden voornamelijk geplaatst in logistieke centra en productie faciliteiten waar een rechtstreekse impact merkbaar is op de bedrijfsprocessen. Maar ook verschillende bedrijven die hout of metaal bewerken maken reeds gebruik van de toestellen om een gezonde omgeving te bieden aan hun bezoekers. Ontdek hier alle mogelijke toepassingen waarvoor een Njord luchtreinigingssysteem uitermate geschikt is om de lucht de zuiveren.

Distributiecentra & magazijnen

In distributiecentra vinden een hoop bewegingen plaats, elke dag komen er nieuwe goederen binnen en worden er andere weer verstuurd. De activiteiten creëren onvermijdelijk een hoop stof (van dozen, paletten, verpakking, transport …) hetgeen vrij in de lucht rondzweeft.

Zuivere lucht zorgt ervoor dat machines en geautomatiseerde processen gevrijwaard worden van uitval of stilleging door onnodig onderhoud. Werknemers ademen propere lucht in vrij van partikels of ziekteverwekkers, hierdoor daalt het ziekteverzuim en de worden medewerkers productiever. Bovendien stellen klanten het op prijs dat hun goederen proper en vrij van stof worden opgeslagen en afgeleverd. 

Luchtreiniger in distributiecentrum

Productiebedrijven

Houtbewerking

Metaalbewerking

Voedingsindustrie

Afvalverwerking & recyclage

Event- & sporthallen

bottom of page